Uncategorized

Vrouw Bril Stijl

Over smaak valt te twisten

Smaken verschillen

Ieder zijn ding

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar …

Laten we er niet omheen draaien.

Moeder Aarde wordt bevolkt door smaakvolle mensen, slordige lui, het stijlvolle type of het chaotische. Er zijn mensen die altijd opgemerkt worden en sommigen worden over het hoofd gezien. Je schittert of je straalt eh.. nauwelijks

Zo is het nu eenmaal. Zo zit de wereld in elkaar. We kunnen niet allemaal ‘shinen’  als een Oscarwinnares die over de rode loper paradeert. We kunnen wel ons beste beentje vóór zetten. Ons bewust zijn van onze uitstraling en hier aandacht aan schenken. Er is hoop voor ieder van ons.

Want zoals Ralph Lauren ooit zei:

“Style is very personal.

It has nothing to do with fashion.

Fashion is over quickly.

Style is forever”

Stijlvol zijn is hier het codewoord.

Nu trappen de meeste vrouwen al lang niet meer in de val van de witte legging onder de rok, Crocs aan de voetjes of  de glanzende huidkleurige panty maar het blijft soms lastig, stijlvol zijn. Het heeft te maken met kwaliteit, met materialen en met authenticiteit.

Met de juiste stijl ben je altijd in topvorm.

Het uitvinden van wat die stijl is, waaruit jouw stijl bestaat, hoe die tot uiting komt, daar kan een mens jaren over doen.  (Sommigen komen er trouwens nooit achter. Ga maar eens op zaterdagochtend naar de supermarkt, de plaatselijke voetbalclub, autowasserette of de topper, het tropisch zwemparadijs)

Stijl gaat over de woorden die je uitspreekt, de kleding die je draagt, het kapsel dat je kiest. Het gaat over interesses, verzorging, uitstraling.

Een bril draagt hieraan bij.

In grote mate zelfs.

Een goedgekozen, elegante bril is net zo belangrijk als een goed kapsel, mooi verzorgde handen of een geweldige winterjas.

Met een elegant exemplaar op je neus moet je het wel heel bont maken om stijlloos voor de dag te komen. Met een goede bril ben je gewoon al een heel eind op de goede weg.

Toch lukt het vele brildragers om, zonder schijnbare moeite, tussen alle brillen die te vinden zijn nou net die te kiezen die niets doet, niets toevoegt of zegt over je persoonlijkheid.

Dat is een saaie bril, een bril zonder smoel, de grijze muis onder de brillen.

Zoiets.

Aan de andere kant van het Universum hebben we de types waar je eerst een bril ziet en dan, na even goed kijken, ‘Brilalert!’ een menspersoon.

Da’s ook niet echt ‘stylish’ verantwoord.

Best een ding dus. Een bril.

Elke vrouw verdient een classy bril, een bril die geen afbreuk doet aan je verschijning maar precies de juiste accenten legt. Zodat kleding, schoenen, kapsel én bril een coherent geheel vormen. Een bril die je stijl compleet maakt, aanvult of verfijnd.

Want, om nu eens een wijze vrouw te citeren:

Style is a way to say who you are without having to speak     (Rachel Zoe/stylist)

Wij helpen graag mee ‘stijl’ te kiezen.

Wij zijn xie

 

166 thoughts on “Vrouw Bril Stijl”

  1. Hello to all
    In this enigmatical continuously, I disposition you all
    Prize your relations and friends

  2. Heya i am for the first time here. I found this board and I find
    It truly useful & it helped me out much. I hope to give something
    back and aid others like you helped me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.